Paris Saint-Germain izgubio je priliku natjecati se za prvenstvo

Paris Saint-Germain stigao je do 36. kola u Ligue 1, a ostala su samo 2 kola ove sezone. Trenutno se momčad Paris Saint-Germain nalazi na drugom mjestu ljestvice Ligue 1, tri trećine daleko od najvišeg stadiona Olympique Lyonnais. Za Paris Saint-Germain nema puno nade da će sustići Olympique Lyonnais, što znači da Paris Saint-Germain neće moći ostvariti svoju ambiciju od četiri uzastopna prvenstva. nogometni dresovi Paris Saint-Germaina možda nije najsvjetlija boja u Ligue 1.


U posljednjem kolu momčad Paris Saint-Germaina igrala je protiv Stadea Rennaisa F.C. Također se tijekom igre može vidjeti da je Stade Rennais F.C. nije odustao od napada na ligu 1 nadređeni. Neymar je odjenuo Paris SG dres s brojem 10 kako bi momčad stekla vodstvo. U drugom poluvremenu Stade Rennais F.C. nije odustao od napadačkih i obrambenih prilika, ali je dobio izjednačenje. Rekord obje strane bio je 1-1, što je također prekinulo šansu Paris Saint-Germaina da osvoji francusko prvenstvo.


U posljednja dva kola teško da će se momčad Paris Saint-Germaina nadati osvajanju prvenstva, a nada u obranu Ligue 1 je mala.

Komentariši