beats by dre cheap

Paris Saint-Germain ne može zadržati Mbappéa

Paris Saint-Germain preokrenuo je Manchester City 1-2 u polufinalu Lige prvaka. Mbappé, koji je već izniknuo i napustio Paris Saint-Germain, nije ga mogao zadržati još više. Navijači su se brinuli da će skinuti nogometni dresovi Paris Saint-Germaina, a to je još izvjesnije. A Real Madrid ga također promatra, želeći razmijeniti Mbappéa koristeći središnjeg braniča Varanea i dodajući novac.

U polufinalu Lige prvaka Mbappe i Neymar rekli su da su i dalje vrlo dobri, ali nemogućnost suigrača na kraju je dovela do protivničkog preokreta. A Real Madrid je također omiljena momčad Mbappéa, jer zbog financijskog pritiska Real Madrid još uvijek nije u stanju podnijeti visoke naknade za transfer. Ova opcija bit će najveća prepreka Mbappéu da na kraju odluči odjenuti Real Madrid dres. Prema novinama Marca, Real Madrid namjerava koristiti Varanea kao pregovaračku žetonu.

Iako Paris Saint-Germain želi zadržati Mbappéa, još nije potpisao ugovor. Središnji branič uvijek je bio skrivena opasnost za Paris Saint-Germain. Može li Real Madrid ovom razmjenom premjestiti Paris Saint-Germain?

nogometni dresovi i nogometu 2018 dresovi
http://drespromocije.blogger.ba
30/04/2021 11:16